قیمت عمده انواع اسید سولفونیک به چند عامل بستگی دارد. از این محصول با توجه به آن که استفاده های فراوانی در زمینه های مختلف مانند: کود ها، باطری ها، دارو ها، کاغذ و پلاستیک، شوینده ها و … می شود، باید به چند نکته توجه کرد.
اول آن که این محصول هرچه رقیق تر باشد قیمت نسبتا پایین تری را در زمینه فروش اسید سولفونیک دارد. زیرا اثر این محصول در کار های مختلف مورد توجه است. به طور مثال در شوینده ها، این محصول باید از غلظت خاصی بهره مند باشد.
دوم آن که این محصول باید در مراحل ساخت، تمامی خواص و ترکیبات اصلی آن حفظ شود. زیرا اگر محتویات آن تغییر کند، کارایی لازم را ندارد، در نتیجه مشتری ها و شرکت های خارجی با قیمت پایین تری خواهان این محصول می شوند.
فروش عمده و ارزان لابسا
لابسا نام تجاری اسید سولفونیک است. این محصول با توجه به آن که فروش بالایی نه تنها در ایران بلکه در سرتاسر دنیا دارد، تولید آن نیز به مراتب بالا می باشد.
اکثر خریداران لابسا شرکت ها و کارخانه هایی هستند که خود تولید کننده انواع محصولات مانند باتری، مواد شوینده، کود و …می باشند. بنابراین اکثر خریداران دنبال محصولی ارزان و با کیفیت هستند. خوشبختانه در کشورمان تولید اسید سولفونیک تماما به خود کفایی رسیده و می توان نیاز شرکت ها و کارخانه های تولیدی در کشور را با محصولی با کیفیت و البته ارزان تامین کرد.
بیشتر فروش عمده لابسا توسط خریداران، صرف ساخت محصولاتی می شود که در روزمره از آن ها به وفور استفاده می شود. بنابراین عرضه و تقاضا این محصول در کشور رونق نسبتا خوبی دارد و چون خریداران به صورت عمده خرید می کنند مقرون به صرفه بودن را نیز به همراه دارد.
گروه تولیدی سولفونیک اسید صنعتی
کارخانه های بسیاری در کشور در زمینه تولید سولفونیک اسید فعالیت دارند. در این بین کارگاه ها و تولیدی ها نیز سهم ویژه ای را از آن خود کرده اند.
تولیدی سولفونیک اسید همان کارگاه های کوچک است که به صورت تخصصی فقط در زمینه سولفونیک اسید فعالیت می کنند. این تولیدی ها در صنعت بخش قابل توجهی از تقاضا را تامین می کنند.
تولیدی های سولفونیک اسید در اکثر شهر های صنعتی مانند تبریز، قزوین، البرز، اراک و … وجود دارند. این تولیدی ها با نیروی کار ماهر هر چند اندک، سولفونیک اسید کارخانه های دور و اطراف خود را تامین کرده و کار آن ها ممکن است به صورت فصلی باشد. چرا که با توجه به تقاضا کارخانه ها سولفونیک اسید تولید می شود و اگر کارخانه ها تقاضا نداشته باشند کار تولیدی ها نیز می خوابد. چرا که اسید سولفونیک موادی دارد که در صورت ماندن و استفاده نشدن خواص خود را از دست می دهد.